1/16

gezonde thee

Thee, een natuurproduct uit een prachtige wereld

Thee is een natuurlijk antioxidant met verfrissende en herstellende eigenschappen en wordt van oudsher beschouwd als een drankje die het welzijn en balans bevordert. In deze selectie van 12 verschillende theesmaken en infusies vind je alle heilzame eigenschappen en de heerlijkste smaken van ’s werelds beste theeën.

Met trots presenteren wij het meest gezonde thee concept Roots of Tea

Biologisch

Onze exclusieve thee is niet alleen ontzettend smaakvol, door biologische landbouw kunnen wij ook garanderen dat het een authentiek product is. Een theeproduct dat de natuurlijke cyclus van planten en dieren respecteert is ook beter voor u;

  • Ze zijn vrij van bestrijdingsmiddelen.

  • Ze zijn vrij van GGO’s.

  • Ze zijn niet bodembelastend (geen pesticiden of kunstmest).

  • Ze produceren minder broeikasgassen.

  • Ze respecteren en stimuleren biodiversiteit op elk niveau.

Zonder GGO's

Zonder GGO’s betekent zonder Genetisch Gemodificeerde Organismen. GGO’s zijn kunstmatige organismen die worden gefabriceerd in een laboratorium door het gebruik van genetische modificatie/engineeringtechnieken. Op basis van de risico’s die dit met zich meebrengt eisen steeds meer mensen van over de hele wereld voedingsmiddelen ‘zonder GGO’s’. Roots of Tea bevat geen GGO’s en behoud de beste smaak en een fantastische kwaliteit.

Glutenvrij

Een glutenvrij dieet nastreven is belangrijk om coeliakie te behandelen, een ziekte die het alledaagse leven erg kan verstoren. De Glutenvrije producten van Roots of Tea helpt mensen met deze intolerantie goede en betrouwbare voedingskeuzes te maken om zo hun gezondheid beter in de hand te houden.